Wij kunnen u oude kleding een nieuwe look geven door het innemen, uitleggen, korter, langer maken en rits te vervangen. Dit kunnen we natuurlijk ook voor nieuwe kleding doen die u misschien te groot heeft gekocht in de aanbieding, en voor een redelijke prijs passend wil maken.

We zorgen uiteraard ook voor kleine en grote reparaties. Bijvoorbeeld: scheurtjes, nieuwe rits voor broeken, jassen, tassen, dekbedovertrekken, jurken, rokken etc. We maken gordijnen voor u op maat (korter, langer, innemen).

Heeft u mooie stof gezien en wilt u helemaal nieuwe gordijnen door ons laten maken, dan kan dat ook natuurlijk. We doen ook aan meubels opnieuw stofferen, dus als u de kleur van u banken of stoelen helemaal zat bent dan kunnen wij voor een nieuwe look zorgen.

Daarnaast doen wij ook reparatiewerk op verzoek. Of bijvoorbeeld het plaatsen van tekst op kleding. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bel of mail ons voor uitleg of meer informatie.

Wij repareren ook regelmatig:

  • Ritsen van schoenen
  • Tassen
  • Zijl van boten
  • Leren jas ritsen

Winkels en bedrijven

Ook voor kledingwinkels en bedrijven die textiel willen laten vermaken of verwerken kunnen bij ons terecht. Wij kunnen u een scherpe offerte aanbieden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het verstellen van kleding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf.

Bekijk onze prijslijst