Als het om de kwaliteit gaat maar u liever geen hoofdprijs wilt betalen

Heeft u kleding met beschadigingen en wilt u dit graag herstellen, dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren kwaliteitservice op het gebied van kledingreparatie.

Ook voor uw kleding die korter en/of langer gemaakt moet worden, kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn heel precies in onze werk en garanderen uitstekende service op het gebied van het maken van maatkleding.

Kledingreparatie Zilverenschaar biedt diensten aan zoals professioneel stomen van kleding, kledingreparatie, kledingverandering, was- en strijkservice, kleding en gordijnen op maat maken. Wij hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen dus ook leer, su├Ęde en bont. Dit zijn onze gekenmerkte vaardigheden en ervaring op dit vakgebied. Mocht u interesse hebben in kleding op maat, dan maken wij op verzoek een prijsopgave. Informeer ook naar onze speciale bedrijfstarieven voor het maken van bedrijfskleding of het stomen van bedrijfskleding Kortom, bij ons bent u verzekerd van een snelle service, hoge kwaliteit en altijd eerlijke prijzen!

Onze Winkel

Onze winkel is gelegen aan de Haarlemmerstraat 299-C in Leiden

Bezoek onze winkel